dilluns, 6 de juliol del 2009

Espectacular concentració de cotxes clàssics

Palau-solità i Plegamans. El municipi ha acollit una nova concentració de cotxes clàssics en motiu de la Festa de Barri de Can Maiol. Hi han assistit una vintena de vehicles de diversos estils i èpoques, tots ells en un estat impecable, que han causat una gran expectació entre les persones que se’ls van trobar pels carrers de Palau-solità i Plegamans.
Al final de la concentració un jurat especialitzat ha deliberat atorgar el premi al vehicle més elegant. El cotxe condecorat ha estat un Opel Cabrio Bobby dels anys 30 que el seu amo manté en un perfecte estat. Miquel Truyols, regidor de Cultura, Festes i Patrimoni del consistori palauenc i un dels membres del jurat ha ressaltat “la dificultat d’escollir un sol guanyador a l’elegància d’entre el nombre de cotxes tan elegants i tan ben cuidats que han optat al concurs”. “Tots ells mereixen un premi”, va concloure el regidor.
La concentració de cotxes clàssics s’ha emmarcat dins els actes de les Festes de Barri de Can Maiol, que han tingut lloc durant tot el cap de setmana. A banda de la concentració de cotxes clàssics es van celebrar molts altres actes, com cinema a la fresca amb la projecció del film ‘Mamma Mia’, un concurs de truita de patates o el tradicional sopar i ball.