dijous, 9 de juliol del 2009

L’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell ha rebut un premi per la contribució al món de la lírica

Sabadell. Amb motiu del premi a la contribució al món de la lírica que concedeix el Teatre Campoamor de Oviedo, l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha rebut la Junta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per traslladar-li les felicitacions de la ciutat per aquest guardó i per la feina feta a favor de l’òpera. El guardó reconeix la tasca de divulgació de l’òpera que ha fet l’associació.
El lliurament dels Premis Lírics del Teatre Campoamor de Oviedo va tenir lloc el dia 3 de juliol i el premi el va recollir la fundadora i presidenta de l’Associació, Mirna Lacambra.
Amics de l’Òpera de Sabadell va néixer el 1982 amb la producció de "Madame Butterfly", de Puccini. L’experiència i la qualitat del muntatge els van portar a substituir al cor del Gran Teatre del Liceu en l’òpera "Maria Stuarda", de Donizetti.
Dins els Premis Lírics va destacar també el premi a la cantant revelació, que va recaure en Maite Alberola, una soprano que ha estat formada a l’Escola d’Òpera de Sabadell i que ha rebut nombrosos guardons, com ara el premi de la Zarzuela i el Premio del Público al Concurs Operalia – Plácido Domingo de l’any 2006.