dijous, 16 de juliol del 2009

Farré.cat guanya el concurs de blogs Clica per Sabadell

Sabadell. El sabadellenc Oriol Farré ha estat el guanyador del concurs Clica per Sabadell, el concurs de blogs promogut pel consistori del municipi, creat en motiu del Dia Mundial d'Internet, celebrat el passat 17 de maig. En la seva primera edició, s'han presentat 46 blocs i s'han computat un total de més de 1.500 vots.
El blog d'Oriol Farré, Farré.cat, de temàtica lliure, va aparèixer l'any 2005. Té un alt nivell de participació i tracta, majoritàriament, temes relacionats amb la informàtica, internet i la fotografia.
Els dos blogs finalistes han estat Òssul.blogspot.com,de Marc Serrano, i E-Campanya, d'Albert Medràn.
D'entre els 20 blogs més votats, s'ha premiat aquells que tenen una permanència en el temps; els que mostren una participació més activa i interacció amb els usuaris; i els que incorporen major diversitat de temes tractats. A més, el participant del concurs havia d'estar relacionat amb la ciutat de Sabadell, ja sigui perquè hi viu o perquè escriu al respecte.
L'acte d'entrega de premis, celebrat al Casal Pere Quart, ha comptat amb la presència de la Tinent d'Alcalde Montserrat Capdevila, i de tres membres del jurat, Xavier Tarrés, Francesc de la Torre i Diego Bartolomé.

Des de VallesActual volem donar les gràcies a les persones que ens han donat el seu vot, i us convidem a seguir informant-vos en el nostre blog.