divendres, 10 de juliol del 2009

Més de 30.000 persones veuen el Tour al seu pas per Terrassa

Terrassa. Més de 30.000 persones s’han aplegat aquest matí al llarg dels 6,5 km de recorregut del Tour de França al seu pas per Terrassa. La major concentració de persones s’ha registrat al voltant de la plaça del Doré, la carretera de Martorell i el carrer del Tren de Baix. La ciutat ha viscut com una festa aquesta competició esportiva, una de les més prestigioses i conegudes arreu del món.
Els talls de trànsit necessaris pel pas del Tour no han provocat grans problemes de circulació. Les mesures de gestió de la mobilitat programades han donat resultat i no s’han registrat embussos destacables. Les vies s’anaven reobrint gradualment al pas del darrer vehicle de la comitiva i la situació s’ha normalitzat ràpidament. Els autobusos urbans han tingut també un bon funcionament per les seves rutes alternatives.
L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha valorat molt positivament l’actitud dels ciutadans i ciutadanes i s’ha felicitat perquè “una vegada més s’ha d’agrair el comportament cívic de la ciutadania que ha viscut el Tour com una festa i que ha fet possible que no hi hagi embussos de trànsit tot o i la dificultat que suposava el pas del Tour”. L’alcalde agraeix també l’esforç dels professionals i els voluntaris que han integrat el dispositiu que ha permès el normal desenvolupament del pas del Tour de França per Terrassa, més de trenta agents de policia, diversos tècnics municipals i un centenar de voluntaris s’han desplegat des de primera hora del matí.