dilluns, 6 de juliol del 2009

IV Festa de Cap d'Any d'Estiu

Sant Quirze del Vallès. El dissabte 11 de juliol, al parc de les Morisques, l'entitat "Sant Quirze Té Vida" celebrarà la ja tradicional Festa d'Estiu, que tan bona acollida ha tingut en totes les edicions anteriors per part de la ciutadania.
La festa se celebrarà com és habitual al Parc de les Morisques entre les 17:30 i les 00:00 hores. Començarà la festa encarada als més petits amb la cercavila de gegants de Sant Quirze, inflables i una sèrie d'activitats organitzades per diferents entitats del poble. A continuació s'oferirà un espectacle d'animació i tot seguit el BIG JUMP organitzat per Sant Quirze del Vallès Natura.
Acte seguit, l'escola Espai de Dansa oferirà diferents balls i mentrestant es podrà sopar fins a l'actuació musical dels TELONEROS, que amenitzaran la vetllada fins al punt àlgid de la festa: les tradicionals campanades d'estiu i el castell de foc.
La festa de cap d'any d'estiu compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Cobega Coca Cola, Caixa Sabadell, Xarcuteria Pau Alaña, Colla Geganters de Sant Quirze, Club Excursionista -Peus de Gat, Sant Quirze Vallès Natura, Espai de Dansa, Club Handbol Sant Quirze, Sant Quirze Bàsquet Club, Dots, Comercial Martí,Assemblea de la Vila