dilluns, 6 de juliol del 2009

Es canvien de sentit els dos vials de la plaça del Taulí dins de les obres de millora de la mobilitat de la Gran Via

Sabadell. Dins de les obres de millora de la mobilitat de la Gran Via finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), demà dimarts es canviaran de sentit els dos vials de la plaça del Taulí (que van des del carrer de Vilarrúbias al carrer del Taulí).
Els treballs de senyalització, semaforització i pintura dels aparcaments del voltant han començat avui dilluns i és previst que demà dimarts a la tarda ja s’hagin canviat de sentit els dos vials del voltant de la plaça del Taulí. Es tracta d’un canvi definitiu que facilitarà la mobilitat viària dels vehicles que circulen pels laterals de la Gran Via i volen accedir al carrer de Vilarrúbias per la plaça del Taulí o pel carrer d’Antoni Cusidó.
El carrer del Taulí serà de doble sentit només en el tram que va des del vial de la plaça del Taulí fins al carrer de Josep Bruguera. La resta del carrer del Taulí tindrà sentit únic des de la Gran Via cap al carrer de Can Puiggener.
El passatge del Riu Tort canviarà el sentit de la circulació i el nou sentit serà des del carrer de la Baronia al carrer del Taulí.
Des del carrer d'Antoni Cusidó, es permetrà l'accés a la Gran Via en sentit nord. Aquest darrer canvi està previst que es faci efectiu a principis del mes de setembre.