dijous, 2 de juliol del 2009

Els comerciants de l’avinguda de Josep Tarradellas i de la plaça d’Espanya sortegen un cap de setmana a Paris entre la seva clientela

Sabadell. Els comerciants de l’avinguda de Josep Tarradellas i de la plaça d’Espanya tenen en marxa l’execució d’un Pla de dinamització comercial d’aquesta zona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, amb motiu de les obres del metro. De fet, l'any passat van editar un catàleg amb els establiments comercials i de serveis de la zona per la campanya de Nadal i la instal·lació de l'enllumenat de Nadal a l'avinguda de Josep Tarradellas.
Per aquest any, han proposat una sèrie d’activitats de dinamització comercial que començarà aquest estiu amb el disseny d’un cartell de rebaixes i amb el sorteig d’un viatge a Paris per a 2 persones. Des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, tots els clients que facin les seves compres en els comerços adherits a la campanya rebran butlletes per participar en el sorteig dipositant-les a les urnes que hi ha disponibles a cada establiment. El dia 2 de setembre al migdia es farà el sorteig davant notari i la persona guanyadora es donarà a conèixer des de Ràdio Sabadell en directe al programa "A Bona Hora Estiu".
Una altra acció prevista és una campanya publicitària entre els mesos de setembre i novembre, i al desembre el repartiment de bosses ecològiques i el sorteig de 5 paneres de Nadal, a més de l’enllumenat de Nadal.
Amb aquestes accions els comerciants de la zona esperen fidelitzar la seva clientela i atreure de nova, malgrat les molèsties que originen les obres del metro.