dijous, 2 de juliol del 2009

La Policia Local de Sant Quirze presenta dos nous vehicles logotipats

Sant Quirze del Vallès. La Policia Local ha presentat els dos nous vehicles logotipats amb què compta des de fa uns dies. Aquests vehicles se sumen a l’actual flota i substitueixen dos antics Peugeots. Els models adquirits són dos Seat Altea XL diesel, equipats amb tots els mecanismes per al trasllat de detinguts.
Els dos cotxes se sumen a les darreres incorporacions de dues motocicletes de gran cilindrada. A més, el cos policial compta també amb quatre scooters i un vehicle no logotipat.Segons que ha manifestat el tinent d’Alcaldia de Seguretat Ciutadana, Pep Llamas, “la incorporació dels dos nous vehicles ens permetrà reforçar els serveis, doncs aquests vehicles disposen de moderns dispositius que faciliten la feina dels agents.”En aquesta línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insistit en què “garantir la seguretat i aconseguir una policia propera a la ciutadania és el nostre principal objectiu. És per això que dotar el cos local dels recursos necessaris forma part de les nostres prioritats de govern.”
Aquests objectius es complementen amb la incorporació d’un nou agent policial a la plantilla. D’aquesta forma, el total actual d’agents serà de 31.D’altra banda, també cal remarcar que, pel que fa als recursos materials, el cos local compta des d’avui amb sis PDA.