divendres, 10 de juliol del 2009

El proper dilluns es tallarà un carril del passeig de la Plaça Major per substituir una parada d’autobús

Sabadell. Amb motiu de les obres de Metro de Sabadell a l’entorn del passeig de la Plaça Major, el proper dilluns, 13 de juliol, de 8 a 10 del matí, es tallarà un carril a la via de Massagué en sentit sud entre els carrers de Josep Renom i de Garcilaso. En aquest tram horari es substituirà una marquesina d’una parada d’autobús. El personal de l’obra donarà pas alternatiu als vehicles, de forma que no es tallarà la circulació de vehicles rodats en cap moment.
Coincidint amb l’inici d’una nova fase de les obres que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques du a terme a l’entorn del passeig de la Plaça Major de Sabadell, en el marc del projecte del perllongament de la línia del Vallès d’FGC a la ciutat, la configuració del trànsit a la plaça canviarà a partir de dimarts 14 de juliol.
En aquest sentit, els dos carrils habilitats fins ara per al trànsit de vehicles a la banda oest, un per sentit de la marxa, passaran a la banda est del passeig de la plaça, un cop enllestits els treballs en superfície corresponents a aquesta part de la coberta de la nova estació.
A més, la proximitat de les obres de construcció d’una rampa d’accés al futur aparcament projectat en aquest punt, limitaran l’espai disponible, de manera que es reduirà el nombre de carrils de dos a un al passeig de Manresa, que comunica amb la plaça, i es regularà el pas amb semàfors en aquest tram.
Coincidint amb aquestes obres, la circulació per la plaça quedarà restringida exclusivament a taxis i vehicles de transport públic, entre la plaça de l’Àngel i el carrer d’Alfons XIII.
Aquesta planificació de les obres de construcció de l’estació d’FGC de Plaça Major per fases respon a la voluntat del Govern de minimitzar les afectacions en el trànsit de vianants i vehicles i compaginar en la mesura del possible les obres amb les necessitats de mobilitat del veïnat.