divendres, 3 de juliol de 2009

La Generalitat premia l’Ajuntament de Castellar pel nou Mercat municipal de la plaça Major

Castellar del Vallès. L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha estat guardonat amb un dels Premis a la Iniciativa Comercial concedits pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. L’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i el regidor de Comerç, Óscar Lomas, han recollit el premi pel nou Mercat municipal de Castellar concedit en la categoria de projectes de millora i modernització dels mercats municipals.
El Mercat municipal de la vila ha estat considerat com un equipament comercial que funciona com a element fonamental en el desenvolupament comercial del municipi i que forma part d’un projecte global de municipi amb una forta implicació i orientació comercial. En aquest projecte, l’eix principal va ser la construcció del Mercat, amb l’objectiu que aquest esdevingués la nova locomotora comercial del municipi i un referent en la compra de productes frescos i de qualitat.
L’Ajuntament de Castellar ha rebut els últims anys diverses subvencions de la Direcció General de Comerç de la Generalitat, que s’han destinat a introduir millores aplicades al comerç i a iniciatives de dinamització comercial. Els Premis a la Iniciativa Comercial han arribat enguany a la desena edició.

Més informació