dijous, 26 de febrer del 2009

Avalmadrid i Caixa Sabadell destinaran 10 milions d'euros en avals a disposició de les pimes i autònoms de la comunitat de Madrid

Sabadell. Avalmadrid, Societat de Garantia Recíproca adscrita a la Comunitat de Madrid, i Caixa Sabadell han signat un nou conveni amb l'objectiu de finançar a les pimes i autònoms de la comunitat per fer front a l'actual escenari i donar, així, solucions als problemes que es plantegen.
D'aquesta manera, es posa a disposició del teixit empresarial madrileny un fons de fins a 10 milions d'euros, facilitant l'accés al finançament.
La firma d'aquest conveni, que ha tingut lloc a la seu d’Avalmadrid, ha comptat amb el president i el conseller delegat de la SGR madrilenya, Juan Manuel Santos-Suárez i Juan Luis Fernández-Robís respectivament. El director de la Zona Madrid de Caixa Sabadell, Francisco Javier Chivato, ha representat l'entitat financera catalana.
Avalmadrid manté convenis amb més de 40 entitats de crèdit que operen a la Comunitat de Madrid. Aquest acord amb Caixa Sabadell s'emmarca dins de la nova política comercial de tenir una col·laboració més estreta i directa amb elles, veritables artífexs de l’activitat financiera d’aquesta regió.
El director de la Zona Madrid de Caixa Sabadell, Francisco Javier Chivato, comenta: “La firma d'aquest conveni ens permetrà col·laborar en el desenvolupament del teixit empresarial d'aquest territori en bones condicions, oferint-los el finançament més apropiat a les seves necessitats, i de la mà d'una entitat de prestigi”.