dimecres, 18 de febrer del 2009

El Mulla't obre les portes a la implicació dels joves per la seva Festa Major

Palau-solità i Plegamans. Un any més Palau-solità i Plegamans ha organitzat les jornades Mulla't per Festa Major, que enguany arriven a la seva quatrena edició i que tenen l’objectiu de valorar la Festa Major passada i proposar el programa d'aquest any 2009. Les jornades han comptat amb la participació d’una quarantena de joves que han valorat molt positivament els actes organitzats durant la festa Major de 2008. La varietat musical, l’escenari boig, l’espai Chill out o la implicació de les entitats juvenils han estat les propostes més ben valorades pels joves assistents. Com a aspectes a millorar s'ha parlat de l'horari dels concerts, de fer més varietat de música punxada durant l'espai de disco o reforçar la difusió dels tallers que es realitzen al chill out. Diversos aspectes que es tindran en compte per a les properes edicions de l’espai jove de la Festa Major. “Creiem que és molt positiu que els joves puguin aportar les seves opinions. A partir d’aquí em de treballar tots plegats per aconseguir que cada any els joves tinguin propostes atractives durant la Festa Major” explica el regidor de joventut Ivan Costa.
L’edició del Mulla’t 2009 també té per objectiu aportar idees noves per a la propera edició de la Festa Major d’enguany. En aquest sentit, s'han fet propostes encaminades a mantenir la mateixa estructura del programa, introduint algun element nou com espectacles teatrals, Dj's diferents o concurs de samarretes. En aquest últim cas, s'ha proposat que la samarreta guanyadora sigui la samarreta de la festa major de 2010.
D’altra banda, les jornada ha finalitzat amb l'elecció dels representants del Mulla't. Joves que hauran de fer el seguiment de totes les propostes realitzades i participaran en la presa de decisions de la festa.