dijous, 26 de febrer del 2009

Barberà Comerç Urbà organitza una nova campanya d’ofertes per a tots els dijous de març

Barberà del Vallès. L’entitat Barberà Comerç Urbà ha organitzat per aquest proper mes de març una campanya de promoció comercial, amb l’objectiu de potenciar el comerç local, animar les vendes i donar l’oportunitat a la ciutadania de gaudir de preus i ofertes especials.
La Campanya promou que els dijous del mes de març, els comerços associats a Barberà Comerç Urbà, posin un producte o un servei en oferta, de manera que el client cada dijous busqui “les ofertes del dia” dels comerços associats i adherits a la campanya. L’objectiu és que el client estalviï comprant a Barberà.
En total s’han editat 10.000 díptics amb una relació dels comerços adherits a la campanya, que seran distribuïts a totes les llars de Barberà i Badia del Vallès. Així d’aquesta manera el client podrà identificar a quins comerços podrà trobar les ofertes.
A més cada establiment adherit a la campanya comptarà amb un cartell amb la imatge de la campanya i un espai en blanc perquè cada setmana hi anunciïn quina és l’oferta d’aquell dijous.
Destacar que els establiments comercials adherits en aquesta campanya són més de 70 comerços de diferents sectors (alimentació, bellesa i estètica, equipament de la llar, equipament de la persona, lleure i cultura, salut, restauració, i serveis personals), incloses les parades del Mercat Municipal Onze de setembre de la ciutat.