dijous, 5 de febrer de 2009

Daniel Ligorio homenatjarà Isaac Albéniz en la primera actuació del Programa Estable de Teatre i Música d’hivern-primavera

Castellar del Vallès. El pianista Daniel Ligorio inaugurarà diumenge 8 de febrer els actes de la Programació Estable de Teatre i Música de la temporada d’hivern-primavera. Serà amb un homenatge al compositor Isaac Albéniz, en el centenari de la seva mort, que tindrà lloc a la Capella de Montserrat a partir de les 18.30 hores. Ligorio va començar a realitzar concerts quant tenia 12 anys, i des de llavors ha actuat a països com Espanya, Itàlia, Irlanda, Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, França, Bulgària i Albània, participant als Festivals Internacionals de Granada, Peralada, Cadaqués, Torroella de Montgrí, Sant Sebastià i Santander, com a solista o interpretant música de cambra amb diferents Quartets. El pianista ha estat dirigit per mestres com Marcello Biotti, Robert King, Josep Pons, Franz Paul Decker al costat d'orquestres simfòniques de gran prestigi.
Actualment prepara per al segell Naxos l'enregistrament dels trios de Tomás Bretón i els quintets de Conrado del Campo, així com una gira de concerts per promocionar el seu darrer enregistrament de la integral per a piano del mestre Manuel de Falla.
En l’actuació de diumenge a Castellar, Ligorio interpretarà peces com els Cantos de España i Suite Iberia, d’Isaac Albéniz, Valses Poéticos, d’Enric Granados i Suite del Amor Brujo, de Manuel de Falla.
El preu de l'entrada general és de 8 euros, mentre que joves i majors de 65 anys hauran de pagar 3 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir trucant a la Regidoria de Cultura, (casa Massaveu, carrer de l'Església, s/n), al telèfon 93 714 44 35, de 17 a 20 hores de dimarts a dijous, o bé anant-hi personalment. També es podran comprar entrades, si no s'han exhaurit, una hora abans de l'inici de la representació, al vestíbul de l'Ateneu. Cal recordar que, a més, es poden adquirir abonaments per més d’un espectacle.