dilluns, 16 de febrer del 2009

Més de mig miler de persones participaran a la rua de Carnaval

Ripollet. Tot està a punt per la celebració del Carnaval 2009 que començarà el proper divendres, 20 de febrer. Fins al moment s’hi han inscrit 14 comparses grans i 2 de reduïdes per participar a la rua que es celebrarà dissabte, 21 de febrer, pels carrers de Ripollet (fins el 19 de febrer encara hi ha temps per inscriure’s al concurs. Tot i així, les comparses que s’inscriguin ara no podran optar a l’equip de megafonia ja que el sorteig es va dur a terme la setmana passada).
La rua començarà com sempre a les 17 hores, al carrer de Sarrià de Ter i estarà encapçalada pels Diables de Ripollet. El recorregut serà: rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve, rambla dels Pinetons, avinguda de Maria Torras i final, al parc Oriol Martorell.
A les 19.30 hores, les Bruixes de Ripollet representaran la llegenda popular del Vell i la Vella i llegiran els tradicionals versots. A les 21 hores, començarà, al Pavelló d’Esports Municipal, l’exhibició de les comparses que participen al concurs i el jurat farà públic el seu veredicte. Els premis seran: diploma i trofeu per al millor conjunt, per al millor vestuari, la comparsa més divertida i la millor coreografia.
Un cop finalitzi el lliurament de premis, començarà el ball de nit i a les 24 hores s’iniciarà la Marxa Jove.
El programa de Carnaval es tancarà amb la sardinada popular el proper 25 de febrer, a les 20 hores, al pati del Centre Cultural; i amb una exposició de fotografies a la sala 1 d’exposicions a càrrec de l’AFOCER.