dijous, 26 de febrer del 2009

Comencen les obres de la segona fase del CEIP Lola Anglada

Sant Quirze del Vallès. Avui ha tingut lloc l’acta de replanteig de les obres de la segona fase del CEIP Lola Anglada. El projecte contempla l’ampliació del CEIP amb dues línies de primària. Aquesta actuació es complementa amb la primera fase, en què es va crear la sisena escola i on ja durant el curs 2007-2008 un total de 28 alumnes ja van iniciar les classes.
El CEIP Lola Anglada, dirigit per Ricard Manresa, comptarà en total amb dues línies i 450 alumnes. Disposarà també dels següents serveis complementaris: dotació informàtica, sala d’audiovisuals i de música, menjador i cuina al propi centre i pistes poliesportives i gimnàs.
Tal i com ha manifestat el regidor d’Educació, Antoni Rebolleda, “després que el CEIP Lola Anglada ja és una realitat, aquesta segona fase és un pas endavant per a la millota dels serveis i espais orientats a les generacions del futur. “
En aquest sentit, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha remarcat que “cal treballar per planificar espais educacionals al municipi i fer-ho amb la suficient previsió perquè no arribin después que s’hagin generat les necessitats.”
Es preveu que les obres d’ampliació finalitzaran a finals del mes d’agost.