dilluns, 23 de febrer del 2009

Jordi Parera, nou president de Cecot Rubí

Rubí. El Fòrum Empresarial Cecot - Rubí ha triat Jordi Parera com a nou president de la patronal rubinenca. Parera, de 46 anys, és el director general de l’empesa Top Cable i substitueix en Joan Arch al capdavant de l’entitat, després que aquest manifestés la seva voluntat de deixar el càrrec per problemes de dedicació temporal. Això obstant, Joan Arch continuarà a la junta com a vicepresident.
El Fòrum Empresarial Cecot Rubí es va crear el 2006 a iniciativa d’un grup d’empresaris de Rubí preocupats per la situació en que es troba la indústria en aquest municipi i la necessitat de disposar d’una plataforma representativa que fes d’interlocutor amb l’Administració local. Les més de 900 empreses associades a la Cecot en Rubí es van adherir al nou projecte i des de la patronal es va donar el suport tècnic i de gestió per crear el Fòrum, dotant-lo, a més, d’uns òrgans de direcció autònoms.
En els tres anys d’existència el Fòrum Empresarial Cecot-Rubí s’ha caracteritzat per promoure i defensar els interessos de les empreses de Rubí davant l’Administració Local, arribant a diversos acords i compromisos que tenen com a finalitat millorar la competitivitat de les empreses de Rubí.
El nou president comptarà amb el suport de tres vicepresidents, el Joan Arch, el Lluís Ridao i el Sergi Busquets.