dilluns, 23 de febrer de 2009

L'Ajuntament de Terrassa proposa una cinquantena de cursos i tallers als centres cívics amb la nova programació de març a juny

Terrrassa. La nova programació inclou 55 cursos i tallers sobre diferents temàtiques relacionades majoritàriament amb les manualitats, la salut, la música i l'expressió corporal. El període de matriculació comença aquest dilluns, 23 febrer, i finalitzarà el pròxim 6 de març als cinc centres cívics municipals de Terrassa. La programació començarà el pròxim 16 de març i finalitzarà entre el 9 i el 27 de juny, en funció de l'activitat.
La proposta de cursos i tallers s'estructura per quatrimestres, amb dues programacions diferenciades al llarg del curs: d'octubre a febrer, i de març a juny. El segon quatrimestre està concebut com una continuïtat de les activitats que van començar l'octubre del 2008, però la inscripció és oberta a tothom i també s'introdueixen novetats, com és el cas del cursos "Iniciació al còmic", "Costumitza la teva roba" i "Masses, arrossos i postres". En alguns casos, però, en ser tallers de continuïtat, cal tenir coneixements bàsics, com ara el taller d'acordió diatònic, teatre o escriptura creativa, entre d'altres.
Altres activitats previstes tenen molta demanda i estan plenament consolidades en la programació, com són els cursos de guitarra, fotografia, pintura a l'oli o balls de saló. L'objectiu és crear espais de relació i de participació dins dels barris a través de la realització d'activitats comunitàries, a més de donar a conèixer activitats i tècniques diverses i realitzar una oferta d'activitats de lleure per a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys. En el conjunt dels centres cívics municipals, el quatrimestre de març a juny del 2008 es van realitzar 49 tallers amb una participació de 349 persones.


Més informació