dijous, 26 de febrer del 2009

Sant Cugat informatitza el Catàleg Patrimonial perquè els ciutadans puguin consultar-lo “de forma ràpida, senzilla i eficaç” a través d’internet

Sant Cugat del Vallès. Aquest dijous Sant Cugat ha presentat la informatització del Catàleg de Patrimoni del municipi. Aquesta iniciativa, impulsada per l’àrea d’Innovació, permetrà consultar el catàleg del municipi a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.santcugat.cat) o, directament, des del web www.gis.santcugat.cat/Cataleg.
Durant la presentació Jordi Puigneró, regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament crèiem important posar el Catàleg de Patrimoni a disposició de la ciutadania d’una forma ràpida, senzilla i eficaç”. Puigneró ha destacat que aquest nou servei municipal “serà molt útil per als historiadors i arquitectes, així com per aquelles persones que vulguin gaudir de les joies arquitectòniques del nostre municipi”. Finalment, Puigneró ha explicat que a través de la pàgina web del Catàleg també es pot consultar els jaciments arqueològics i l’arbrat protegit del municipi, així com les rutes patrimonials fixades per l’Oficina de Turisme de Sant Cugat.