dilluns, 16 de febrer del 2009

Sant Quirze acull la final de la Copa Coca-Cola

Sant Quirze del Vallès. L’IES Ítaca s’ha proclamat campió per primera vegada de la Copa Coca-Cola Barcelona, després de vèncer a la tongada de penaltis l’IES Mariano, guanyador de la darrera edició. Nombrosos aficionats van presenciar en directe aquesta darrera jornada del torneig, disputada al camp municipal de Sant Quirze del Vallès i que ha deparat una final de dos equips de Sant Boi de Llobregat.
Malgrat el subcampionat, l’IES Mariano s’ha emportat el premi individual a millor porter, que ha anat a parar a les mans de Ferran Arenas. El jugador marxa del torneig sense haver encaixat ni un sol gol en els cinc partits disputats.
D’altra banda, Eduard Ranchal, jugador de l’IES Isaac Albéñiz, quart classificat a la final, ha aconseguit el guardó al millor jugador.
En l’acte de lliurament de premis van participar l’alcaldessa, Montserrat Mundi el tinent d’Alcaldia Antoni Rebolleda, el regidor d’Esports, José Luis Sagredo i el director de relacions externes de Cobega Coca-Cola, Ferran Martí.
A banda de la jornada competitiva, l’entorn del torneig va acollir diverses activitats esportives i lúdiques per a tota la família.