dilluns, 23 de febrer de 2009

La Rua de Carnaval bat el seu rècord de participació amb més de 1.200 inscrits

Castellar del Vallès. La Rua de Carnaval, presidida per Sa Majestat Toltes Papallongues, va omplir dissabte a la tarda, els carrers de disbauxa i alegria, en una de les edicions més concorregudes dels darrers anys. Unes 2.500 persones van sortir al carrer per gaudir d’una rua que enguany, amb un total de 14 colles inscrites, va assolir el seu rècord de participants: un total de 1.220. La qualitat demostrada per tots els grups en el concurs de carrosses i comparses va posar les coses molt difícils al jurat a l’hora d’emetre un veredicte. Així ho va reconèixer un portaveu del jurat just abans d’emetre’n el resultat. Un any més, les associacions de mares i pares de les escoles van ser les gran triomfadores. El primer premi, de 666 euros, va recaure per “Anem a l’espai” de l’AMPA de l’escola Joan Blanquer. El segon lloc va ser per “El Galliner” de l’AMPA de l’escola El Sol i la Lluna, dotat amb 505 euros, mentre que la tercera posició va anar a parar a l’AMPA de l’escola Bonavista i el seu “Cub de Rubik”, que va obtenir 383 euros. El quart i cinquè premi, de 222 i 111 euros respectivament, van ser per “Sentim els colors de l’Índia” de l’AMPA de l’escola Sant Esteve, i “L’Arca de Noé” de l’AMPA de la Immaculada.
Pel que fa al concurs d'aparadors de botigues, que també es van lliurar en finalitzar la Rua, els premis –de 300, 200 i 100 euros respectivament– van recaure en la botiga Imaginària, el Forn de Pa Sant Esteve i Exteriors Castellar, d’entre un total de sis establiments participants.
Els premiats del concurs de disfresses de dependents i dependentes van ser la Perruqueria Montbel, el Forn de Pa Sant Esteve i Imaginària, que van rebre també 300, 200 i 100 euros respectivament. Set grups van inscriure’s d’aquest darrers concurs.
Després de la rua es va celebrar la tradicional truitada popular que cada any organitza el Moviment de Colònies i Esplai. L’activitat va batre tots els seus rècords anteriors, amb la recollida de 1.100 ous durant la rua i el repartiment de 800 racions de truita.
Ja a la nit, el conjunt Revolution'80 va ser l'encarregat d'amenitzar el Gran Ball de Carnaval, que va comptar amb l'assistència d'unes 250 persones, amb un públic majoritàriament jove.