dijous, 26 de febrer del 2009

Cicle de passejades de la gent gran de Ripollet

Ripollet. Enguany és la quarta vegada que Ripollet participa al Cicle de passejades. Amb aquest motiu, els ajuntaments s’enquadren en grups de 4 o 5 localitats i organitzen una passejada a la seva localitat amb la gent gran dels municipis del seu grup. Aquest any Ripollet es troba en el grup dels municipis de Santpedor, Palau Solità i Plegamans i Castelldefels. Ja s’ha celebrat la passejada de Palau de Plegamans, el dia 26 de març es celebra la de Santpedor i el 30 d’abril la de Castelldefels i el 25 de febrer s’ha celebrat la nostra.
A les 9 del matí, es van presentar a les instal.lacions del Poliesportiu els 80 participants de Ripollet, que van ser acomiadats pel president-delegat del PAME, Xavier Peñarando, que els va desitjar un bon dia. Van sortir del poliesportiu cap a l’àrea de lleure de Can Coll on es van trobar amb els participants de les altres poblacions i es va fer un esmorzar conjunt. Seguidament, els autocars els van dur a la sortida de la passejada, al Forat del Vent on, a les 11 va començar la passejada que va arribar a la zona de Canaletes sobre les 13 hores. La passejada s’ha desenvolupat amb total normalitat i en tot moment van estat acompanyats per membres de la Creu Roja i de Protecció Civil. La participació total ha estat sobre uns 210 avis.
Un cop ha finalitzat la passejada, es va fer un dinar de germanor al poliesportiu municipal, que va comptar amb la presència l’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.
El programa “Cicle de passejades”, organitzat per la Diputació de Barcelona, té per objectiu motivar les persones grans per fer exercici físic.