dilluns, 23 de febrer del 2009

Multitud de persones surten al carrer per celebrar la festa més esbojarrada per excel•lència

Barberà del Vallès. Dissabte a les cinc de la tarda la ciutat es va vestir de Carnestoltes. Multitud de gent es van dirigir cap al Complex Esportiu Can Llobet per veure la filera de carrosses que les diverses entitats, escoles i esplais de Barberà havien preparat.
Enguany es van inscriure un total de 11 entitats que van mostrar una vintena comparses. Entre les comparses i carrosses s’hi van poder distingir un vaixell ple de pirates, un pastor amb desenes de ovelles, un equip de futbol amb àrbitre inclòs, i fins i tot, una olla amb un explorador rodejat de caníbals que se’l volien menjar, entre d’altres.
La rua va partir des del passeig Doctor Moragas i va finalitzar a la plaça de la Vila, on les comparses van pujar d’alt de l’escenari i van dur a terme els seus respectius balls.
Destacar que el Carnestoltes encara no ha acabat, el dimecres 25 s'ha de celebrar el tradicional enterrament de la sardina per acomiadar la festa fins al proper any. L’enterrament el celebra el Mercat Onze de Setembre, qui amb la compra d’aquell dia es lliurarà a tots els ciutadans i ciutadanes un tiquet per degustar les sardines que es poden cuinar a les portes del mateix mercat.