dimarts, 22 de setembre del 2009

Carmela Fortuny subratlla la voluntat activa i aglutinadora del grup de muntanya “Anem-hi tots”

Sant Cugat del Vallès. La tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha presidit aquest matí la presentació del grup “Anem-hi tots”.
El grup “Anem-hi tots” és una secció de nova creació del Club Muntanyenc Sant Cugat que té per objectiu esdevenir un grup on totes les persones, amb independència de les seves condicions físiques, puguin desenvolupar activitats de muntanya. Per ara, el grup ja ha fet o participant en diferents actes. És així com va col·laborar en els controls de la Marxa Infantil i de la caminada de Sant Cugat a Montserrat. També ha desenvolupat sortides de recorregut fàcil, com ara els “passeigs per Collserola”.
Per donar a conèixer aquesta nova secció, que aplega membres d’entitats diverses i de les taules municipals per a persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda i de malalties neurològiques, els membres del grup han organitzat una sortida a Can Borrell prevista per al dia 4 d’octubre.
Al llarg de la seva intervenció, Fortuny ha recordat que “aquesta nova secció del Club Muntanyenc vol complir amb el seu lema, que no és altre que el que diu que ‘si som un club de muntanya, cal fer possible que totes les persones en puguin gaudir, independentment de les capacitats que tinguin’.
Per la seva banda, el president del CMSC, també present, ha volgut agrair a l’Ajuntament “l’ajuda en la coordinació i dinamització d’aquest grup”.