dimecres, 30 de setembre del 2009

Comença la programació d’espectacles infantils a Ripollet

Ripollet. La programació d’espectacles infantils que organitza el Patronat Municipal de Cultura de Ripollet comença una nova temporada el proper diumenge, 4 d’octubre. L’espectacle que donarà el tret de sortida a aquest trimestre serà "25 anys de cançó", de la companyia Jordi Tonietti.
El PMC organitza aquesta programació des de fa anys cada primer diumenge de mes al Teatre Auditori. Aquest programa, que compta amb el suport del Circuit d’Espectacles de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, s’ha consolidat amb el temps en l’oferta cultural del municipi i els espectacles infantils cada vegada compten amb un major nombre de públic.
Un dels objectius d’aquesta activitat és crear nous públics i oferir una oferta cultural infantil els caps de setmana. És per això que, des del PMC, sempre es programen espectacles variats tant de teatre, com de música i dansa.
El proper trimestre començarà el 4 d’octubre amb "25 anys de cançó", un espectacle de música amb contes i cançons. El següent espectacle serà "No ploris, ximplet!", a càrrec de la companyia La Planeta, el 8 de novembre. Finalment, el trimestre clourà amb "Entre pinces", de la companyia Solfasirc, el proper 13 de desembre. Totes les actuacions començaran a les 18 hores.
El preu de cada espectacle és de 4 euros, amb diversos descomptes. Les entrades es poden adquirir la setmana prèvia al Centre Cultural o bé una hora abans que comenci l’espectacle al Teatre Auditori.

Per més informació us podeu adreçar al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4).