dijous, 17 de setembre del 2009

El període d’inscripcions de la Ludoteca Municipal s’obrirà dilluns 21 de setembre

Castellar del Vallès. La Ludoteca municipal Les 3 Moreres obrirà dilluns vinent el període d’inscripcions per al curs 2009-2010. Les inscripcions es podran formalitzar a l’equipament mateix, situat al carrer de Sala Boadella, s/n, fins dimecres, 23 de setembre, de 17 a 19.30 h.
Per formalitzar les inscripcions, caldrà aportar una fotocòpia de la tarja sanitària de l’infant, una fotografia de carnet de l’infant i una fotocòpia del número de compte de domiciliació bancària.
La Ludoteca és un espai destinat a l’educació a través del joc, on es combina el joc lliure, supervisat per professionals del món de l’educació en el lleure, amb activitats dirigides com manualitats, psicomotricitat, expressió, música, jocs de taula i de pati, etc. Tots els nens i nenes en edat d’Educació Infantil i Primària, és a dir, d’entre 3 i 12 anys, es podran inscriure per poder fer ús d’aquest servei un o dos dies fixos a la setmana, de dilluns a dijous, entre els 17 i les 19.30 hores.
La inscripció a la Ludoteca també dóna accés a la participació a l’Espai Familiar, una iniciativa que té per objectiu que els infants de qualsevol grup d’edat (d’entre 0 i 12 anys) vagin a jugar a la Ludoteca amb els seus pares, mares o qualsevol altre adult de la família. Així, es dóna importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions, per tal que els nens i nenes s’adonin que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per això. En cada sessió es proposen activitats dirigides per fer en família: manualitats, jocs, contes, expressió... L’Espai Familiar funciona durant tot el curs els divendres de 17 a 19.30 h, i els dissabtes d’11 a 13 h.

Per més informació, cal adreçar-se a la Ludoteca Les Tres Moreres (c/ de Sala Boadella, s/n, tel. 93 715 92 89, a/e:
ludoteca@castellarvalles.cat) o a la Regidoria d’Educació (c/ Església, s/n, tel. 93 715 90 35). El curs 2009-2010 de la Ludoteca començarà el 28 de setembre.