dilluns, 28 de setembre del 2009

Pol Amador Benavides i José Maria Aranzana Narciso, guanyadors de la cinquena edició del Concurs de Fotografia Digital de la Festa Major

Sabadell. Per cinquè any consecutiu, el programa municipal Sabadell fes Clic ha organitzat el Concurs de Fotografia Digital de la Festa Major. En aquesta edició, el guanyador de la categoria infantil ha estat Pol Amador Benavides, amb la imatge "Els gegants que més m’agraden". En el cas de la categoria d’adults, s’ha emportat el primer premi José Maria Aranzana Narciso, amb la imatge "Compte, que vinc". Enguany s’han presentat al certamen 126 fotografies en la categoria d’adults, amb la participació de 45 autors. Quant a la categoria infantil, s’hi han presentat 10 joves amb un total de 24 fotografies.
Per poder participar en el concurs calia presentar un màxim de 3 fotografies amb elements significatius de la Festa Major. Han estat 6 les fotografies guardonades o, el que és el mateix, 3 premis per a cada categoria.
El guanyador de la categoria infantil s’emportarà una càmera digital, mentre que l’autor de la millor fotografia en categoria d’adults rebrà un disc dur multimèdia. Els segons i tercers premis d’ambdues categories rebran un marc digital.

Les imatges han estat seleccionades per un jurat integrat per Antoni Grau, membre del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia; Francesc Montfort, director del Departament de Fotografia de les Agrupacions Professionals Narcís Giralt; Josep Sanmiquel, president de Càmera Club Sabadell; Daniel Ribes, formador especialitzat en tractament i gestió d'imatges digitals, i Xavier Tarrés, en representació de l'Ajuntament de Sabadell.
Així mateix, i entre les imatges presentades, s’ha fet una selecció de 22 fotografies finalistes que es publicaran a la pàgina flickr de Sabadell fes Clic. S’hi podrà accedir des del web de Sabadell fes Clic.