dimarts, 22 de setembre del 2009

Comença la segona fase de les obres dels carrers Lleida i Torras i Bages

Montcada i Reixac. Les obres dels carrers Lleida i Torras i Bages han entrat en la segona fase, que incorpora també l’arranjament dels carrers Bruc i Carrerada, en el tram comprès entre l’IES Montserrat Miró i la rambla dels Països Catalans. En aquesta nova fase de l’actuació es farà la remodelació del carrer Lleida, entre Bruc i la plaça d’Espanya.
El tram entre Bruc i la plaça Gaudí està ja en la part final de les obres, igual que tot el carrer Torras i Bages. Manca l’asfaltat –previst per a la setmana que ve si les condicions meteorològiques ho permeten- i la instal·lació del mobiliari urbà.
El projecte ha ampliat l’àmbit d’actuació, de manera que s’asfaltarà de nou tot el carrer Bruc, del qual també s’arranjaran les voreres (entre Lleida i Carrerada només una, donat que l’altra es va renovar fa poc temps), i s’hi col·locaran nous embornals i enllumenat públic; s’asfaltarà la part del carrer Lleida que queda sota l’autopista C-33, i el tram de Carrerada comprès entre l’institut i la rambla dels Països Catalans. La previsió és que l’actuació s’enllesteixi en la seva totalitat a finals d’octubre.
Les obres, que van començar el passat 27 d’abril, les finança el Fons Estatal d’Inversió Local amb un import de 1.117.650,24 euros i les executa l’empresa ROGASA.