dilluns, 21 de setembre del 2009

El Bus de l’Aigua visita Barberà del Vallès

Barberà del Vallès. Des d’aquest matí, es troba a la nostra ciutat, Barberà del Vallès, el Bus de l’Aigua de la Caja Mediterráneo (CAM).
El Bus de l'Aigua és una exposició mòbil, formativa i interactiva on els alumnes reben una sèrie d'idees i missatges encaminats a la presa de consciència de la problemàtica de l'aigua i la seva implicació en el seu correcte ús i gestió.
Aquesta activitat està dirigida als estudiants dels centres educatius barberencs, i té com a objectiu incentivar l'estalvi de l'aigua en l'àmbit domèstic i donar a conèixer el valor de l'aigua des del punt de vista mediambiental, social i econòmic.
L'exposició està formada per una sèrie de blocs temàtics amb breus i senzilles explicacions i comentaris, posant especial interès en el caràcter visual, tractant de fomentar la implicació directa del visitant.
El Bus de l’Aigua estarà dilluns, 21 de setembre, al CEIP Pablo Picasso. A partir dimarts, 22 de setembre, visitarà també el CEIP Can Serra, el CEIP Elisa Badia (dimecres dia 23) i el CEIP El Bosc (dijous dia 24).