dimarts, 22 de setembre del 2009

Nova temporada d’espectacles al Teatre Municipal Cooperativa

Barberà del Vallès. Teatre, música i dansa es donaran cita a la temporada de tardor del Teatre Municipal Cooperativa. Enguany, el TMC rebrà la visita d’importants muntatges teatrals per a tots els públics. La primera obra serà “El joc dels idiotes”, protagonitzada pels actors Joan Pera i Llol Beltran, que explica la història d’un empresari famós que és sorprès per un paparazzi mentre discuteix amb la seva amant Elena, una jove top model internacional. Serà el divendres 16 d’octubre a les 21.30 hores. “Un tramvia anomenat desig”, “Els nois d’història” o “100% Tricicle”, seràn altres obres que podrem veure al Teatre Municipal Cooperativa durant aquesta temporada.
No faltaran els espectacles musicals, com el que oferirà l’Orquestra Terrassa 48 el dissabte 7 de novembre a les 21.30 hores; o Luis Eduardo Aute.
Els més petits de Barberà també podran gaudir del teatre. El primer espectacle es realitzarà el proper diumenge dia 27 de setembre, amb “Papanotes”, de la Companyia Únics Produccions.

Per a més informació sobre els abonaments de la temporada de tardor al Teatre Municipal Cooperativa, es pot contactar la taquilla del Teatre Municipal Cooperativa, al telèfon 93 747 94 93. Les entrades es poden adquirir tant a la taquilla del TMC com al Telentrada de Caixa Catalunya (Oficines de Caixa Catalunya, Telèfon 902 101 212, http://www.telentrada.com/).

Totes les activitats de teatre infantil es realitzaran a les 12 hores i tindran un preu de 6 euros. Per a més informació sobre les obres i els abonaments familiars, cal contactar amb la taquilla del Teatre Municipal Cooperativa, al telèfon 93 747 94 93. Les entrades es poden adquirir tant a la taquilla del TMC com al Telentrada de Caixa Catalunya (Oficines de Caixa Catalunya, Telèfon 902 101 212, http://www.telentrada.com/).

Més informació