dijous, 17 de setembre del 2009

Dinar solidari de la Fundació Quetzal

Sant Quirze del Vallès. Com cada any un grup de persones ha viatjat a Guatemala per treballar en els projectes desenvolupats per la Fundació. Al llarg de l’estada, el grup de voluntaris ha donat suport a escoles, al centre d’educació especial de San Pedro i també s’han ajudat als educadors en les seves tasques. S’han fet classes particulars als nens que tenen alguna discapacitat física i no poden assistir a l’escola. A les tardes s’han impartit classes d’alfabetització a les mares. Es continuen impartint classes de confecció i les dones han avançat molt. També ha viatjat una doctora que ha estat col·laborant a l’hospital.
Els voluntaris també han fet un seguiment de les divuit famílies a les que l’any passat se’ls va lliurar les cases i estan molt satisfets de la millora que han hagut en les seves condicions de vida.
Durant aquest estiu han treballat a Pasajquim, que pertany a San Juan Laguna, on s’han donat màquines de cosir per fer una petita cooperativa de dones i així aconseguir que puguin autofinançar-se.
Com cada any la fundació tornarà a fer el dinar Solidari: DISSABTE 19 DE SETEMBRE a la Masia Can Feliu de Sant Quirze. (inici a les 13h per als més petits, a les 14h fideuda i a les 15.30h ball...)

Venta d'entrades a l'escola GUIXOT (Sabadell), Fruiteries SÚPER VERD (av. Concòrdia i av. Barberà), Botiga COPY's (ST. QUIRZE), Bar Cal Pere (SANT QUIRZE).