dilluns, 28 de setembre de 2009

Comencen les obres per convertir en via de plataforma única el carrer de l’Església, entre els carrers del Retir i de Sant Iscle

Castellar del Vallès. Aquesta setmana s’inicien les obres per convertir en via de plataforma única el tram del carrer de l’Església situat entre els carrers del Retir i de Sant Iscle. Es tracta d’una actuació finançada a través del Fons Estatal d’Inversió Local, que té un pressupost de 82.376 euros i que durà a terme l’empresa Moix Serveis i Obres SL.
L’actuació, que té una durada prevista de tres mesos, consistirà en la remodelació del paviment i les voreres del carrer, suprimint les barreres arquitectòniques existents, i en la reposició dels serveis de clavegueram, aigua potable i enllumenat. Amb aquests treballs es pretén aconseguir una priorització del vianant en front del vehicle, així com també una millora dels nivells de seguretat al carrer.
Mentre durin les obres, el carrer de Sant Iscle esdevindrà una via sense sortida, i l’accés al mateix s’haurà de fer exclusivament des del carrer de Baixada de Palau. D’altra banda, l’accés a l’església de Sant Esteve s’haurà de fer exclusivament per l’escala principal, que s’adaptarà convenientment.