dimarts, 22 de setembre del 2009

El Centre de Producció i Creació Artística de Ca l'Estruch oferirà una trentena de propostes entre espectacles, exposicions i tallers

Sabadell. La nova temporada del Centre de Producció i Creació Artística de l’Estruch proposa: 16 espectacles de teatre, música i dansa; 3 propostes d’assajos oberts; 2 exposicions, 5 accions dins el Festival Ebent; 5 tallers formatius i 3 activitats permanents. Un conjunt de propostes que durant aquesta temporada, que durarà fins al desembre, l’Estruch oferirà a tota la ciutadania.
L’acte de presentació, que ha tingut lloc d’aquest matí, ha comptat amb l’actuació en directe de Lanònima Imperial i la presència de nombrosos artistes residents o que actuaran a L’Estruch. Lluís Monge ha declarat que: “Ca l’Estruch és un laboratori on sorgeixen i es barregen les arts. Són tres les característiques de la programació d’activitats i espectacles que s’oferiran aquesta temporada: interessants, innovadores i amb qualitat”. En definitiva, ha conclòs Monge: “la programació de l’Estruch es complementa amb la resta de programació cultural de la ciutat per oferir una programació complerta, equilibrada i adaptada per a tots els interessos”.
Per la seva banda, Txell Rosa, directora de l’Estruch, ha comentat que el centre de creació i producció artístiques porta a terme “un diàleg entre professionals de les arts i també amb el teixit artístic local. Actualment a l’Estruch hi treballen 25 companyies residents i 27 entitats de la ciutat. És a dir, 52 actius de creació: tot un bollidor artístic”.

Consulta la nova programació