dimarts, 29 de setembre del 2009

El sector de l’aeronàutica es cita a l’IAM 2009 de l’1 al 4 d’octubre

Sabadell. L’International Air Meeting (IAM 2009), el Saló Internacional de l’Aeronàutica que tindrà lloc per segona vegada de l’1 al 4 d’octubre de 2009 conjuntament a Fira Sabadell, l’Aeroport de Sabadell i la Terminal Corporativa de l’Aeroport de Barcelona, s’ha presentat aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació amb la presència de Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, Oriol Balaguer, director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya, Enrique Lacalle, membre del Comitè Organitzador de l’International Air Meeting (IAM 2009), Lluís Gómez, director de Promoció Aeroespacial de l’Ajuntament de Barcelona, i Albert Beltran, regidor de Comerç de Sabadell.
La segona edició del major Saló Internacional de l’Aeronàutica que se celebra a Espanya està a punt d’aixecar el vol amb l’objectiu de potenciar el sector aeronàutic com a sector estratègic de futur. En aquest sentit, l’IAM 2009 serà el marc perfecte per compartir experiències entre professionals i aficionats del sector i es consolidarà com el punt de trobada d’obligada assistència de l’aeronàutica que se celebra cada dos anys a Barcelona i Sabadell. Tot i la difícil conjuntura econòmica del moment, la segona edició de l’International Air Meeting millorarà les xifres registrades a la seva edició inaugural, el 2007. L’IAM 2009 comptarà amb la presència de 163 empreses representades, 65 de les quals participaran amb estand, 40 aeronaus exposades i la previsió de superar els 9.500 visitants de la primera edició.
L’IAM 2009 se celebra dins de la III Setmana de l’Aeronàutica i de l’Espai que té lloc des del 28 de setembre fins al 4 d’octubre. Els ajuntaments de Barcelona i de Sabadell i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya sumen esforços i iniciatives per organitzar conjuntament una gran festa aeronàutica a la qual, junt a l’àmbit professional, els aspectes educatiu i cultural tindran especial rellevància.
Aquest dijous 1 d’octubre l’IAM 2009 aixecarà el vol de la seva segon edició amb la celebració del 3r Symposium Internacional de l’Aeronàutica i l’oferta expositiva de Fira Sabadell i l’Aeroport de Sabadell dedicada als professionals del sector.

Més informació