dimecres, 30 de setembre del 2009

Montcada i Reixac consensua el pacte ciutadà contra la violència de gènere

Montcada i Reixac. La regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat aquest dijous, 1 d’octubre, a les 7 de la tarda a la Casa de la Vila, una reunió amb les entitats i associacions del municipi per consensuar el pacte ciutadà contra la violència de gènere. L’objectiu d’aquest document és conscienciar la societat sobre la problemàtica d’aquesta xacra social, treballant amb el teixit associatiu montcadenc per aconseguir una ciutat igualitària i lliure de violència de gènere.
La regidora de Dona i Igualtat, M. Teresa Gallego, ha afirmat que “l’Ajuntament és conscient de la situació de desigualtat en la que encara avui es troben les dones i per això considerem prioritari impulsar polítiques que aconsegueixin la prevenció, detecció i eradicació final de les situacions de violència al municipi. Aquest document pretén plasmar una sèrie de compromisos tant per part de les entitats com per part del consistori”. El document final es llegirà el proper 25 de novembre, Dia Internacional de la Violència de Gènere, així com també, se li farà difusió per donar-ho a conèixer.
L’Ajuntament aprofitarà la reunió per informar del protocol d’actuació establert i de les actuacions que s’estan portant a terme en aquesta matèria.