dijous, 17 de setembre del 2009

El govern municipal deixa la Comissió de la C-58

Ripollet. A principis de setembre, una representació de la Conselleria d’Obres Públiques va anar a Ripollet amb l'objectiu de presentar la darrera proposta de la Conselleria per a solucionar l’impacte que produeix la C-58 al seu pas per Ripollet i que afecta als veïns i veïnes de la zona.
En aquesta reunió els mateixos representants de la Comissió que havien fet més aportacions i suggeriments per millorar la proposta de la Generalitat, treballada conjuntament amb la Comissió durant més d’un any, van ser els que van manifestar-se obertament contraris a la mateixa proposta.
El president de la comissió municipal de solucions a la C-58, Xavier Peñarando, ha anunciat que vist com s’havia desenvolupat la presentació del dia 7 i evidenciant-se que s’han esgotat les possibilitats que la pròpia Comissió tenia per complir els seus objectius, els partits polítics que integren el govern municipal, PSC i CiU, deixen de formar part de la Comissió.
Peñarando ha explicat també que el govern municipal ha dedicat molt temps i molts esforços treballant per buscar el consens en el sí de la Comissió, esforços que no s’han traduït en cap millora pels veïns i veïnes de la zona afectada. Tot i això, Peñarando ha afirmat que pel govern municipal solucionar l’impacte de la C-58 al seu pas per Ripollet continua sent un objectiu prioritari i que seguirà treballant per tal trobar la solució més adequada a aquest problema que porten patint més de 30 anys els ripolletencs i les ripolletenques.