divendres, 18 de setembre del 2009

Ana del Frago visita les obres dels 81 habitatges destinats a gent gran

Barberà del Vallès. Avui divendres 18 de setembre, l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, acompanyada per la Regidoria d’Habitatge, Cristina Conde, pel cap d’Àrea d’Edificació de l’INCASOL, Jordi Vidal, i per la tècnica d’obra de l’INCASOL, Sonia Solà, han visitat les obres dels pisos de lloguer per a persones de la tercera edat que tenen la seva ubicació al nou barri del Parc Europa.
El bloc d’habitatges, que es troben a la Ronda Santa Maria, 211, està format per un total de 81 habitatges que seran de lloguer, més les seves places d’aparcament i 4 locals comercials.
La comitiva ha visitat els pisos, que estan destinats principalment a barberencs i barberenques pensionistes de més de 60 anys o persones de més de 65 anys, i que es troben adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitats.
Aquests gaudeixen de zones comunes i de bústies de recollida d’escombreries pneumàtica en els baixos del mateix edifici que es connectaran amb la futura xarxa de recollida que actualment s’està construint amb els Fons d’Inversió Local a la ciutat.

La gent gran que vulgui sol·licitar aquests pisos de lloguer de protecció oficial ha de dirigir-se a:
Oficina Municipal d’Habitatge
Av. Verge de Montserrat, 60 baixos 08210 - Barberà del Vallès
Telèfon: 937 194 120
Fax: 937 194 121
Correu electrònic: oficinahabitatge@habitatge-bdv.cat