dimecres, 30 de setembre del 2009

La III Fira d’Intercanvi de Sabadell arriba el proper diumenge a la plaça de l’Alcalde Marcet

Sabadell. La tercera edició de la Fira d’Intercanvi de Sabadell tindrà lloc el proper diumenge, 4 d’octubre, a la plaça de l’Alcalde Marcet de 10 del matí a 2 del migdia. Amb aquesta activitat es pretén establir un espai de trobada i de relació entre persones interessades en oferir objectes de segona mà.
El material o objectes que es vulguin intercanviar han d’estar en bon estat i que siguin útils a una altra persona, com per exemple: música, llibres i contes, roba, jocs i joguines, mobles i electrodomèstics, objectes de decoració, material esportiu, estris de cuina, material informàtic, menjar (conserves, pastissos, etc.), estris de canalla, plantes, eines, etc. També es poden fer intercanvis d’habilitats, com ara un massatge, una sessió de cuina, o una d’informàtica.
Per a la gent que vulgui participar a la fira, l’organització muntarà les taules expositores en les quals cadascú hi posarà les coses que vol intercanviar.
Tot i que la participació és oberta a tothom, es recomana confirmar l’assistència per telèfon per fer revisió de material al 93 717 23 92 o per correu electrònic a <xarxa.sabadell@gmail.com>.