divendres, 18 de setembre del 2009

La policia municipal col.labora amb els mossos d'esquadra per esbrinar les causes de la mort d'un jove a Terrassa

Terrassa. Arran la mort dimecres passat d'un jove terrassenc a l'Hospital Mútua de Terrassa després d'haver patit una caiguda a la via pública en presència de la Policia Municipal, diversos agents de la Policia Municipal de Terrassa estan col·laborant en la investigació oberta pels Mossos d'Esquadra per esbrinar les causes de la mort d'aquest jove.
Els agents han informat a la policia autonòmica de les circumstàncies en què es van produir els fets. L'informe d'incidències de la Policia Municipal de Terrassa assenyala que, el passat dimarts dia 15 de setembre, en el transcurs d'una actuació policial en relació al possible robatori d'un ciclomotor i, mentre esperaven l'arribada de la grua per traslladar el vehicle presumptament robat, es va acostar al lloc dels fets un jove en estat de gran excitació que va caure a terra i va quedar inconscient. La Policia Municipal va donar avís immediatament a una ambulància que va traslladar aquesta persona a l'Hospital Mútua de Terrassa, on dimecres al matí va morir.
Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les causes de la mort d'aquest jove i, en aquest procés d'investigació estan en contacte amb la Policia Municipal per esbrinar les circumstàncies dels fets.
L'Ajuntament ha ofert tota la seva col·laboració a la Policia Autonòmica en la seva investigació.