dilluns, 21 de setembre del 2009

Més de 600 persones han participat a les activitats de “L’Estiu al Museu”

Sant Cugat del Vallès. Aquesta és la darrera setmana per visitar l’exposició "Goya, Gravats: capritxos i desastres", que es mostra a la Casa Aymat de Sant Cugat des del 9 de juliol.
"Goya. Gravats: capritxos i desastres” mostra 160 gravats originals en blanc i negre que Francisco de Goya va realitzar entre 1799 i 1810, gravats en què es mostra la sàtira de l’artista aragonès, i en què aporta una visió crítica i molt àcida de la cort i l’església espanyola de finals del segle XVIII. El diumenge 27, a les 13 h, i dins dels actes de les Jornades Europees de Patrimoni, tindrà lloc la darrera visita guiada a l’exposició de Goya.
Amb la visita de diumenge es tanquen les activitats que ha organitzat el Museu de Sant Cugat a l’estiu, i en les quals han participat més de 600 persones. Aquesta xifra suposa un augment considerable respecte el 2008 (300 persones més), ja que també s’han programat 7 actvitats noves.
Des del juliol el Museu ha posat a disposició de la ciutadania 11 activitats diferents en un total de 26 sessions, d’entre les quals han destacat les visites guiades a l’exposició "Goya, Gravats: capritxos i desastres" i l’activitat per a públic infantil "El pinzell màgic. Contes narrats amb il·lustracions simultànies".