dilluns, 14 de desembre de 2009

Bona participació a la XIII Fira de Santa Llúcia de Palau

Palau-solità i Plegamans. El municipi ha celebrat aquest cap de setmana la XIII Fira de Santa Llúcia. Des de divendres i fins diumenge, més de 1.000 persones han passat per la Fira.
Els visitants van tenir l’ocasió de veure i comprar diferents articles i productes decoratius típicament nadalencs, però també d’artesania diversa, d’aliments artesanals i ecològics, d’articles de regal i bijuteria, art i decoració, titelles i joguines... Van tenir-hi cabuda també un espai per a les associacions de caire social, clubs esportius, associacions de mares i pares d’alumnes, centres educatius i altres entitats ciutadanes.
“Tot i el fred que ha fet aquests dies, la valoració de la Fira és prou bona, creiem que ha estat una bona oportunitat perquè els comerciants millorin els seus resultats en un any difícil com el que estem a punt de tancar” valorava el regidor d’Indústria, Comerç i Turisme, David Zambrana. La previsió és que enguany s’instal·lin una cinquantena de parades a la plaça de Ca l’Estruch.