dimecres, 9 de desembre de 2009

Es creen 40 places provisionals d’aparcament lliure entre els carrers de Pare Borrell i Girona

Castellar del Vallès. L’Eixample vell de Castellar del Vallès disposarà a finals d’aquest 2009 d’una nova àrea provisional d’estacionament lliure amb capacitat per a uns 40 vehicles. L’aparcament estarà situat en una parcel·la privada d’uns 750 m2 ubicada a la cantonada entre els carrers del Pare Borrell i Girona. L’Ajuntament ha arrendat aquest solar per un període d’un any, prorrogable fins a un màxim de cinc anys, a Promotors Associats de Castellar SL, empresa que n’és la propietària.
Tal i com ja s’ha fet en altres àrees habilitades anteriorment, el nou pàrquing tindrà una superfície de paviment asfàltic reciclat. Tant l’accés com la sortida de vehicles es farà pel mateix carrer del Pare Borrell. Els treballs d’habilitació, que es van iniciar la setmana passada amb la desbrossada del terreny, tenen una durada prevista d’unes dues setmanes. La creació de noves places d’aparcament lliure en aquesta zona de la població contribuirà a facilitar l’estacionament en un sector que compta amb diversos habitatges plurifamiliars sense aparcament propi.
Durant aquest mandat l’Ajuntament de Castellar ha creat prop de 600 places d’aparcament lliure, entre noves àrees d’estacionament i l’habilitació d’aparcament en diagonal adiversos carrers del municipi.
Les obres d’adequació del nou aparcament del carrer del Pare Borrell van a càrrec de l’empresa Construcciones Ramírez i tenen un pressupost d’uns 18.000 euros, que es finançaran a través del Fons Estatal d’Inversió Local d’aquest 2009.