dilluns, 14 de desembre del 2009

Una sessió informativa ensenyarà com convertir un cotxe de benzina en un de gas liquat de petroli

Sabadell. L’eficiència i l’estalvi energètics estan guanyant terreny en diversos àmbits. En aquesta ocasió, el proper dimecres, 16 de desembre, a les 8 del vespre, s’ha organitzat una sessió informativa sobre la transformació d’un vehicle de benzina a Gas Liquat de Petroli (GLP). L’acte està organitzat per Tec-Auto SBD S.C.P. i Gas Point Center, en col·laboració amb el Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Comarca. En aquesta sessió també intervindrà el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Ricard Estrada. La trobada tindrà lloc a l’Auditori del Vapor Llonch.
En aquesta cita, experts de Tec-Auto SBD S.C.P. i Gas Point Center oferiran una xerrada per donar a conèixer tots els requisits per convertir un cotxe de benzina en un vehicle a gas, els avantatges que pot suposar o les subvencions que es poden demanar per fer la transformació. A més, hi haurà exposat un cotxe que ha estat transformat per veure el resultat del procés.
El futur del mercat automobilístic introdueix cada cop més vehicles moguts amb energies menys contaminants i altres energies renovables, com ara l’electricitat o la tecnologia híbrida. Els vehicles de Gas Liquat de Petroli esdevenen una alternativa real i de present.
La transformació de vehicles de benzina a GLP suposa un avenç a l’abast de tothom. A més de reduir les emissions de gasos, també permet l’estalvi econòmic i augmenta la vida del vehicle amb menys manteniment.