dijous, 10 de desembre del 2009

Quaranta comerços i entitats locals participen dissabte a la Fira de Nadal de Santa Perpètua

Santa Perpètua de Mogoda. Una quarantena de comerços i entitats locals participaran aquest dissabte 12 de desembre en la Fira de Nadal que se celebrarà a la plaça de la Vila i la Rambla. El certamen que porta per nom "Nadal i Solidaritat" es desenvoluparà des de les deu del matí fins a les set de la tarda i està organitzat per la Regidoria de Comerç.
Un any més i durant tot el matí, es farà el taller "Tots a fer el pessebre", per tal que els infants facin la seva figura i la col·loquin en aquest escenari que s’instal·larà a les portes de l’Ajuntament. El pessebre s’exhibirà durant totes les festes de Nadal.
Entitats culturals del municipi prendran part en la celebració de la Fira Nadal. L’Associació Colòmbia Viu a Catalunya de Santa Perpètua, el Cor de Veus del Club Edad de Oro, el Cor de La Florida i la Banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa amenitzaran durant tot el matí la fira amb diverses actuacions de música i ball. La Rambla de Santa Perpètua compartirà escenari amb la plaça de la Vila durant la tarda. Així, l’Associació de Comerciants de Santa Perpètua, Els Comerciants, convidarà als assistents a la fira a xocolata calenta. Aquesta activitat s’ha programat a les cinc de la tarda. De la mateixa manera, els infants podran gaudir d’una actuació de pallassos i d’un espectacle de màgia a partir de les sis de la tarda.
L’Ajuntament de Santa Perpètua aprofitarà la celebració de la fira de Santa Llúcia per fer l’encesa dels llums de Nadal. La lluminària especial lluirà als carrers del municipi fins al 7 de gener. Els operaris de Brigades Especials dels Serveis Municipals han realitzat la instal·lació d’aquest guarniments de Nadal.