dimecres, 2 de desembre del 2009

Cinquena edició dels premis Santa Llúcia

Sant Quirze del Vallès. La Patronal acollirà el proper 11 de desembre la cinquena edició dels Premis de Santa Llúcia organitzats per l’Associació de les Arts i les Lletres de Sant Quirze del Vallès. En paraules del vicepresident de l’Associació, Miquel V. Seuba “L’objectiu d’aquesta iniciativa és distingir les persones i entitats del municipi que s’han compromès per promoure l’art i la cultura”
El certamen, convocat anualment per l’entitat que aplega un important nombre d’artistes locals. En l’anterior edició les entitats, associacions, institucions, representats polítics i ciutadans i ciutadanes van assistir al lliurament d’aquests reconeixements. Els guardonats van ser La coral Bella Quirze Band, el pintor Andreu Martró, el periodista Ángel Lacalle, l’entitat solidària Ateneu del Món, la poetessa Maria Avelina Benito i l’escriptor Miquel Zambudio.
Els Premis Santa Llúcia reconeixen entitats i personalitats de diferents àmbits i els guardonats d’aquest any 2009 son l’Associació Sant Quirze Té Vida, li els quirzetencs: Gemma Gelabert, Salvador Domènech i Marta Casagolda. Aquesta edició vol també fer un homenatge a l’artista Tom Car.