dimecres, 16 de desembre del 2009

Millora a les parades d’autobusos de transport públic

Sant Quirze del Vallès. Dijous, 17 de desembre, comencen els treballs de millora de diverses parades de transport públic. Les obres consisteixen en la instal·lació de tres plataformes, tres marquesines, la reconstrucció de voreres i la senyalització horitzontal de les parades, juntament amb l’adquisició de bancs.
Les plataformes facilitaran l’accés dels usuaris i usuàries dels vehicles. Aquestes es col·locaran a les parades situades als següents punts: ronda d’Arrahona (davant Frederic Mompou), avinguda d’Egara a prop del número 13 i a uns 40 m de la confluència amb el carrer Capcir. Aquesta darrera parada no existeix en l’actualitat, donat que serà el resultat del desplaçament de l’actual situada davant del CAP i de l’anul·lació de la ubicada al costat de la confluència amb el carrer Priorat.
D’altra banda, cal remarcar que es millorarà l’accés pels usuaris, refent la vorera de la parada del carrer Estrella, en sentit d’accés a Sant Quirze del Vallès.
Pel que fa a les marquesines, aquestes estan destinades a les parades existents al carrer Canàries amb Castanyers, l’avinguda dels Països Catalans al costat de la ronda de Santa Julita, a l’avinguda d’Egara (a prop del número 13) i al carrer d’Estrella.
També en el marc d’aquestes actuacions, s’adquiriran 10 bancs per instal·lar-los properament en aquelles parades que no en disposen.