dimecres, 2 de desembre del 2009

El Vapor Llonch rep la visita d’una delegació de Sarajevo per conèixer el treball d’aquest equipament municipal

Sabadell. Una delegació de l’Agència de Desenvolupament de la Regió Econòmica de Sarajevo han visitat aquest matí el Vapor Llonch acompanyats per representants de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID). Aquesta visita s’emmarca en el projecte liderat per l’Agència Espanyola i l’Agència de Sarajevo per enfortir el teixit econòmic d’aquesta zona dels Balcans.
L’objectiu de la visita, per tant, ha estat conèixer de primera mà les activitats que es desenvolupen al Vapor Llonch per oferir una oportunitat a qualsevol ciutadà per encaminar el seu futur professional, trobar una feina, millorar la seva formació, adquirir experiència laboral, posar en marxa o consolidar un negoci o conèixer dades socioeconòmiques de la ciutat.
A través de la visita s’ha exposat també el treball concertat del Vapor Llonch amb els agents socioeconòmics locals. Gairebé la totalitat dels gremis de la ciutat i part dels de fora tenen un conveni establert amb el Vapor Llonch per utilitzar les seves instal·lacions i realitzar-hi activitats. A més, amb el consens com a forma de treball està vigent el Pacte Local per l’Ocupació. Aquest Pacte el conformen l’Ajuntament, el Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) i els sindicats CCOO i UGT.