dijous, 10 de desembre del 2009

Terrassa acull la Festa de les Lletres Catalanes - 59a Nit de Santa Llúcia

Terrassa. L'alcalde, Pere Navarro, participarà aquest divendres, 11 de desembre, a l’acte de lliurament de premis de la Festa de les Lletres Catalanes - 59a Nit de Santa Llúcia que se celebrarà al Centre Cultural de Caixa Terrassa. L'acte, on s'inclourà un espectacle de La Fura dels Baus, començarà a les 20:15h i serà transmès en directe per TV3.
Pere Navarro i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Porta, seran els encarregats de rebre les autoritats que assistiran a la vetllada literària, entre les quals hi haurà el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, i el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.
En primer lloc, es lliuraran els premis més destacats, com són el Mercè Rodoreda de contes i narracions, el Carles Riba de Poesia i Premi Sant Jordi de novel·la.
La vetllada literària continuarà amb el lliurament dels premis Òmnium Cultural de Ràdio i Òmnium Cultural de Televisió, Memorial JB Cendrós, Esport i Ciutadania, Premi Folch i Torres, Premi Joaquim Ruyra, Premi Ferran Soldevila, Premi Joan Profitós i Premi Joan Maragall.
La Festa de les Lletres Catalanes continuarà amb un sopar que trindrà lloc al Recinte de Fira de Terrassa.
Aquest és el tercer cop que la ciutat de Terrassa acull la Festa de les Lletres Catalanes. La darrera vegada va ser l'any 1989.

Segueix la Nit de Santa Llúcia en directe per TV3 i omnium.cat.