dijous, 10 de desembre del 2009

Montcada Aqua acull un bateig de busseig per a la caravana solidària “Mulla’t per l’Àfrica”

Montcada i Reixac. Montcada Aqua acollirà aquest dissabte 12 de desembre un bateig de busseig amb l’objectiu de recaptar fons per a la caravana solidària “Mulla’t per l’Àfrica”, un projecte que té com a objectiu incrementar el potencial de auto desenvolupament de diferents països de l’Àfrica Subsahariana així com contribuir amb les tasques humanitàries de les associacions no governamentals que reben aquesta ajuda. L’activitat l’organitza l’Associació Internacional de Policia (IPA) i es farà des de les 10 a les 18h. El preu és de 15 euros si la inscripció es fa per avançat o bé 20 si es va directament el mateix dia. Tots els diners íntegres aniran per aquesta causa
Per apuntar-s’hi, els interessats han de fer la seva inscripció online a través de la web
www.ipavallesocc.org/bateig. Els participants han de ser majors de 8 anys i estar en bon estat de salut, cosa que s’ha de certificar lliurant l’imprès de declaració de salut signat, també descarregable a la web.
El primer Comboi Solidari va sortir de Catalunya al maig de 2008 cap a Guinea Bissau, Mali, Burkina Fasso i Niger transportant, entre altres vehicles, autobusos, ambulàncies i bicicletes. L’èxit de la iniciativa ha fet que els organitzadors continuïn treballant per enviar un comboi anualment. Al projecte hi participen un gran nombre l’ONG, com ara la mateixa IPA, Conductors Solidaris, Projecte Gènesis Acció Humanitària i Desenvolupament, Santa Perpetua Solidària o Ajuda al Desenvolupament.