divendres, 11 de desembre del 2009

Sant Cugat participa a Copenhaguen a la cimera de l'Organització Internacional de Governs Locals contra el Canvi Climàtic

Sant Cugat del Vallès. L’alcalde, Lluís Recoder, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, participarà, del 14 al 17 de desembre, en la cimera que l’Organització Internacional de Governs Locals contra el Canvi Climàtic (ICLEI) celebrarà a Copenhaguen.
La cimera s’emmarca en el COP15, l’espai de negociació de les Nacions Unides que se centra en la lluita contra el canvi climàtic i la renovació de l’actual protocol de Kyoto, que expira l’any 2012. Durant la visita, l’alcalde també té previst reunir-se amb els alcaldes de Malmö, Ilmar Reepalu; de Lund, Mats Helmfrid; i de l’Haia, Jozias van Aartsen.
És previst que l’alcalde també participi en el Consell d’Alcaldes del Món sobre el Canvi Climàtic –una cimera paral·lela a la Cimera del Clima– en la qual Recoder donarà a conèixer l’Estratègia local de lluita contra el canvi climàtic. L’Ajuntament de Sant Cugat forma part de la xarxa Eurocities i del Pacte d’Alcaldes Europeus Contra el Canvi Climàtic.